Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mons Claudius Hajdoše
343 Tactiek Basic 532
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Oklep is nu in balbezit. Oklep passt de bal in één keer door. Blatnik is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Soler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Curió rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal met de wreef. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Wurth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Blatnik is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Soler probeert naar een medespeler te passen. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Radaković passt de bal in één keer door. Soler probeert naar een medespeler te passen. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dobras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Dobras rent richting de bal. Pelotas verovert de bal door een tackle van achteren. Pelotas schiet op doel. Wurth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radaković neemt de hoekschop. Ali krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec geeft een hoge lob. Daar is Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skubic kopt de bal weg. Barta heeft problemen om de bal te vangen. Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman geeft de bal voor. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudius 63%, Hajdoše 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:0

56e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler geeft de bal voor. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas draait met de bal, schiet en ... Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:1

63e minuut.
Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soler rent richting de bal. Soler geeft een lange en hoge pass. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Pelotas rent richting de bal. Pelotas schiet op doel. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:2

72e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:3

75e minuut.
Curió is nu in balbezit. Radaković onderschept slim de pass. Radaković speelt de bal door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dobras geeft de bal voor. Skubic kopt de bal weg. Radaković probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Wurth bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Curió rent richting de bal. Radaković verovert de bal door een tackle van achteren. Radaković geeft een hoge lob. Ali maakt een snoekduik en kopt de bal. Wurth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:4

88e minuut.
Ali heeft problemen om de bal te vangen. Radaković is nu in balbezit. Radaković passt de bal met de wreef. Pelotas rent richting de bal. Pelotas schiet op doel. Wurth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudius 65%, Hajdoše 35%.
NK Mons Claudius - Hajdoše 0:4