Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Triglavska Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25352
NK Huda Jama SMOLA
t4-433-22 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen solid


12e minuut.
Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Somchit rent richting de bal. Somchit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bezjak passt de bal met de wreef. Herrler rent richting de bal. Herrler passt de bal zonder na te denken. Somchit is nu in balbezit. Somchit schiet op doel. Bonifacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - SMOLA 1:0

35e minuut.
Herrler rent richting de bal. Herrler geeft een hoge lob. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somchit rent richting de bal. Somchit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jambrišak kopt de bal weg. Herrler controleert de bal met de borst. Manini geeft een lange en hoge pass. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Huda Jama - SMOLA 1:1

41e minuut.
Trọng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hà met een sublieme pass. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Huda Jama - SMOLA 1:2

43e minuut.
Nazderko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delikatny rent richting de bal. Delikatny passt de bal met de wreef. Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jambrišak met een harde bal richting middenveld. Manini is nu in balbezit. Manini passt de bal zonder na te denken. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel. Dolinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Huda Jama 65%, SMOLA 35%.
NK Huda Jama - SMOLA 1:2

47e minuut.
Tekadam passt de bal in één keer door. Rogan geeft een lange en hoge pass. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit onderschept slim de pass. Somchit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stupár rent richting de bal. Burgess onderschept slim de pass. Burgess geeft een lange en hoge pass. Somchit rent richting de bal. Somchit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kula met een sublieme pass. Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam passt de bal in één keer door. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tekadam met een sublieme pass. Kula is nu in balbezit. Kula geeft de bal voor. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Huda Jama 61%, SMOLA 39%.
NK Huda Jama - SMOLA 1:2