Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Youth L Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Youth L Nk Vatreni
343 Tactiek Vei
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
19.4 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


8e minuut.
Ravnik is nu in balbezit. Ravnik met een sublieme pass. Lipnik is nu in balbezit. Lipnik draait met de bal, schiet en ... Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth L - Nk Vatreni 0:1

13e minuut.
Kvac verovert de bal door een tackle van achteren. Verdenik is nu in balbezit. Verdenik passt de bal in één keer door. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blatnik kopt de bal weg. Demiray rent richting de bal. Demiray passt de bal zonder na te denken. Lipnik is nu in balbezit. Lipnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth L - Nk Vatreni 0:2

20e minuut.
Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Demiray geeft een lange en hoge pass. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Lipnik is nu in balbezit. Lipnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth L - Nk Vatreni 0:3

30e minuut.
Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatnik geeft een lange en hoge pass. Rajh controleert de bal met de borst. Ravnik rent richting de bal. Ravnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Jelenko is nu in balbezit. Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demiray de bal. Demiray schiet op doel. Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kralj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kralj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth L 66%, Nk Vatreni 34%.
Youth L - Nk Vatreni 0:3

56e minuut.
Demiray geeft de bal voor. Klungelig pakt Rajh de bal. Kvas is nu in balbezit. Lipnik rent richting de bal. Lipnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray passt de bal met de wreef. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ravnik is nu in balbezit. Lipnik is nu in balbezit. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Maze rent richting de bal. Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatnik geeft de bal voor. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ravnik kopt de bal weg. Lipnik rent richting de bal. Kvas begaat een overtreding. Lipnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blatnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth L 49%, Nk Vatreni 51%.
Youth L - Nk Vatreni 0:3