Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: NK Proteus Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6555
NK Proteus FC Makole
Orandžna Tactiek 352
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 25.9
solide Schieten zwak
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez passt de bal zonder na te denken. Rożewski rent richting de bal. Rożewski geeft de bal voor. Arnaudi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Faragli Gigli probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 1:0

6e minuut.
Galvez geeft een lange en hoge pass. Medved heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 2:0

7e minuut.
Faragli Gigli speelt de bal door. Rożewski geeft de bal voor. Gücenmez speelt de bal door. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vrabec heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 3:0

11e minuut.
Faragli Gigli heeft problemen om de bal te vangen. Faragli Gigli geeft een hoge lob. Galvez kopt de bal weg. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Davidov met een harde bal richting middenveld. Faragli Gigli kopt de bal weg. Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rożewski met de inworp. Faragli Gigli probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Maze probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 4:0

14e minuut.
Medved geeft de bal voor. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez haalt uit met een fantastische trap. Davidov bokst de bal weg.

23e minuut.
Faragli Gigli met een sublieme pass. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez geeft een hoge lob. Arnaudi kan de bal niet met de borst controleren. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Davidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihelič is nu in balbezit. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 5:0

27e minuut.
Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez schiet op doel. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Arnaudi de bal. Arnaudi speelt de bal door. Rożewski speelt de bal door. Galvez rent richting de bal. Galvez draait met de bal, schiet en ... Davidov bokst de bal weg.

32e minuut.
Ambroz met een sublieme pass. Rożewski is nu in balbezit. Rożewski speelt de bal door. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Faragli Gigli verovert de bal door een tackle van achteren. Faragli Gigli probeert naar een medespeler te passen. Galvez speelt de bal door. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gücenmez passt de bal in één keer door. Galvez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Medved probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 6:0

45e minuut.
Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz maakt een afschuwelijke overtreding. Rożewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosnowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 30%, FC Makole 70%.
NK Proteus - FC Makole 7:0

50e minuut.
Medved rent richting de bal. Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Galvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvez haalt uit met een fantastische trap. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 8:0

51e minuut.
Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rożewski met een sublieme pass. Daar is Arnaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaudi geeft een lange en hoge pass. Gücenmez heeft problemen om de bal te vangen. Gücenmez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ambroz de bal. Maze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvez. Galvez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rożewski speelt de bal door. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez met een sublieme pass. Arnaudi heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gücenmez onderschept slim de pass. Faragli Gigli is nu in balbezit. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 9:0

64e minuut.
Ambroz heeft problemen om de bal te vangen. Faragli Gigli met een sublieme pass. Medved is nu in balbezit. Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Davidov bokst de bal weg.

69e minuut.
Medved probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez passt de bal zonder na te denken. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Primožič kopt de bal weg. Kosnowski rent richting de bal. Kosnowski passt de bal met de wreef. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rożewski passt de bal zonder na te denken. Faragli Gigli speelt de bal door. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kosnowski onderschept slim de pass. Faragli Gigli speelt de bal door. Mihelič is nu in balbezit. Galvez onderschept slim de pass. Galvez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Primožič rent richting de bal. Faragli Gigli onderschept slim de pass. Faragli Gigli speelt de bal door. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rożewski zal de hoekschop nemen. Arnaudi krijgt zijn hoofd ertegen. Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - FC Makole 10:0

84e minuut.
Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli onderschept slim de pass. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Pivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosnowski rent richting de bal. Kosnowski met een sublieme pass. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez draait met de bal, schiet en ... Davidov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 20%, FC Makole 80%.
NK Proteus - FC Makole 10:0