Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: FC ORANGE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39999
FC ORANGE NK PATRIOTI
Orange Off Tactiek B
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Ravbar passt de bal zonder na te denken. Skubic rent richting de bal. Tomp begaat een overtreding. Tomp krijgt een gele kaart.

20e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. Lavrih probeert naar een medespeler te passen. Rajh kopt de bal weg. Tzouvanakis is nu in balbezit. Tzouvanakis draait met de bal, schiet en ... Lavrih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Rajh met een snelle inworp. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman onderschept slim de pass. Newman geeft een lange en hoge pass. Lavrih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İstanbullu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 1:0

34e minuut.
Beting is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laitano. Beting raakt geblesseerd tijdens het duel. Rommel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pyrka kopt de bal weg. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Keshishyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 1:1

39e minuut.
Randacciu kopt de bal weg. Rajh met een sublieme pass. Tzouvanakis heeft problemen om de bal te vangen. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Cankar kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzouvanakis heeft problemen om de bal te vangen. Tzouvanakis geeft de bal voor. Newman rent richting de bal. Newman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 35%, NK PATRIOTI 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ORANGE - NK PATRIOTI 1:1

46e minuut.
Besani komt het veld opgelopen. Bukovnik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rommel speelt de bal door. Beting rent richting de bal. Beting geeft de bal voor. Besani is nu in balbezit. Besani schiet op doel. Keshishyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ravbar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 1:2

56e minuut.
Torreiter met een sublieme pass. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis geeft een lange en hoge pass. Newman springt en kopt de bal. Lavrih probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Laboriz geeft een lange en hoge pass. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Lavrih bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cankar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 2:2

69e minuut.
Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İstanbullu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İstanbullu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tzouvanakis rent richting de bal. Randacciu is nu in balbezit. Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis geeft een lange en hoge pass. Newman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 3:2

75e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Lavrih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ORANGE - NK PATRIOTI 4:2

87e minuut.
Toplak passt de bal met de wreef. Newman controleert de bal met de borst. Toplak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toplak krijgt een gele kaart. Newman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomp wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ORANGE 52%, NK PATRIOTI 48%.
FC ORANGE - NK PATRIOTI 4:2