Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:05
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: SMOLA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24000
SMOLA Hajdoše
442 Tactiek Basic 532
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 56.9
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler met een sublieme pass. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:1

4e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco met een sublieme pass. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rosa geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Absec geeft een hoge lob. Ali rent richting de bal. Secăreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Secăreanu krijgt een gele kaart. Ali raakt geblesseerd tijdens het duel. Ali neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:2

31e minuut.
Skubic speelt de bal door. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco geeft een hoge lob. Ali springt en kopt de bal. Bonifacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:3

34e minuut.
Skubic rent richting de bal. Skubic geeft een hoge lob. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap. Secăreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:4

37e minuut.
Bonifacio speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal zonder na te denken. Pelotas rent richting de bal. Pelotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:5

40e minuut.
Tekadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Absec de bal. Stupár is nu in balbezit. Stupár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 69%, Hajdoše 31%.
SMOLA - Hajdoše 0:5

53e minuut.
Nazderko rent richting de bal. Nazderko geeft de bal voor. Delikatny kopt de bal weg. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Skubic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupár rent richting de bal. Stupár schiet op doel. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Manini kan de bal niet met de borst controleren. Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Radaković rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radaković met een snelle inworp. Soler geeft de bal voor. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:6

63e minuut.
Stupár met een sublieme pass. Pelotas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekadam. Tekadam krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Ali de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:7

76e minuut.
Skubic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco met een sublieme pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een hoge lob. Ali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cavalcabò is nu in balbezit. Cavalcabò geeft een hoge lob. Radaković is nu in balbezit. Radaković geeft een hoge lob. Daar is Trọng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Blanco speelt de bal door. Radaković speelt de bal door. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:8

85e minuut.
Pelotas passt de bal in één keer door. Radaković heeft problemen om de bal te vangen. Radaković speelt de bal door. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Stupár rent richting de bal. Skubic verovert de bal door een tackle van achteren. Skubic probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Hajdoše 0:9

90e minuut.
Radaković probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ali. Secăreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 71%, Hajdoše 29%.
SMOLA - Hajdoše 0:9