Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Proteus Youth L
Orandžna Tactiek 343
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 19
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Satine verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arnaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaudi schiet op doel. Supe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 1:0

10e minuut.
Strohschneider onderschept slim de pass. Strohschneider geeft een lange en hoge pass. Satine rent richting de bal. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 2:0

12e minuut.
Javornik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Green speelt de bal door. Razelos is nu in balbezit. Razelos passt de bal zonder na te denken. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Lezaun Ezpeleta probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel. Supe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 3:0

28e minuut.
Kvas heeft problemen om de bal te vangen. Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Strohschneider met een sublieme pass. Daar is Satine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Supe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 4:0

31e minuut.
Arnaudi speelt de bal door. Satine heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kosnowski probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez speelt de bal door. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 5:0

34e minuut.
Javornik speelt de bal door. Daar is Trop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Supe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gücenmez passt de bal in één keer door. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft de bal voor. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Vrabec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Satine is nu in balbezit. Satine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Razelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider met een sublieme pass. Satine is nu in balbezit. Satine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faragli Gigli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 29%, Youth L 71%.
NK Proteus - Youth L 5:0

48e minuut.
Strohschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Strohschneider met een sublieme pass. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez geeft een lange en hoge pass. Arnaudi springt en kopt de bal. Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 6:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajh trapt de bal weg van het doel. Strohschneider kopt de bal weg. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. Faragli Gigli heeft problemen om de bal te vangen. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Satine rent richting de bal. Satine haalt uit met een fantastische trap. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vrabec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trop de bal onder controle te krijgen. Prisecari speelt de bal door. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Arnaudi de bal onder controle te krijgen. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas begaat een overtreding. Kvas krijgt een gele kaart. Strohschneider raakt geblesseerd tijdens het duel. Strohschneider met een snel genomen vrije trap. Satine rent richting de bal. Satine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 7:0

75e minuut.
Jelenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez passt de bal zonder na te denken. Satine is nu in balbezit. Satine schiet op doel. Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 8:0

77e minuut.
Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi controleert de bal met de borst. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Youth L 9:0

83e minuut.
Vitranc is nu in balbezit. Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi rent richting de bal. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine schiet op doel. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 25%, Youth L 75%.
NK Proteus - Youth L 9:0