Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:04
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Ex Machina Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26003
Ex Machina Hajdoše
MOLON LABE Tactiek Basic 532
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radaković met de inworp. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft de bal voor. Ali springt en kopt de bal. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Lufa de bal onder controle te krijgen. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lufa zijn tegenspeler op de grond. Lufa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Skubic met een sublieme pass. Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal met de wreef. Pelotas rent richting de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Freyne bokst de bal weg.

13e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Juglar heeft problemen om de bal te vangen. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel. Freyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - Hajdoše 0:1

26e minuut.
Gabdullin passt de bal in één keer door. Szűgyi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Absec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macaloso geeft de bal voor. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ali is nu in balbezit. Dingding rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ali. Ali krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Furman speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal zonder na te denken. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Daar is Juglar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković geeft een hoge lob. Ali springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gabdullin met een sublieme pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi speelt de bal door. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serra probeert naar een medespeler te passen. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco geeft de bal voor. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković met een sublieme pass. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 57%, Hajdoše 43%.
Ex Machina - Hajdoše 0:1

48e minuut.
Ali rent richting de bal. Radaković geeft de bal voor. Juglar speelt de bal door. Skubic geeft een hoge lob. Pelotas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melemenis de bal. Lufa rent richting de bal. Lufa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Radaković rent richting de bal. Ali rent richting de bal. Radaković met een sublieme pass. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin met een sublieme pass. Macaloso met een sublieme pass. Tamara rent richting de bal. Tamara draait met de bal, schiet en ... Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Furman kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een hoge lob. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel. Freyne bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Gabdullin de bal. Gabdullin passt de bal in één keer door. Trevisan rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tamara is nu in balbezit. Tamara geeft de bal voor. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Lufa krijgt zijn hoofd ertegen. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ex Machina - Hajdoše 1:1

83e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Radaković is nu in balbezit. Radaković passt de bal in één keer door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabdullin met een snelle inworp. Spitz geeft de bal voor. Lufa maakt een snoekduik en kopt de bal. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 50%, Hajdoše 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ex Machina - Hajdoše 1:1