Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:04
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: ekstream Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30215
ekstream Nk Vatreni
Ekstream Tactiek Vei
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 29.9
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen slecht
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Korošec met een sublieme pass. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boček rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 1:0

7e minuut.
Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 2:0

9e minuut.
Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Chatzipanagis is nu in balbezit. Boček begaat een overtreding. Boček krijgt een gele kaart. Chatzipanagis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oglocki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Oglocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kvac de bal. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 3:0

12e minuut.
Oglocki passt de bal met de wreef. Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Predilă passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Blatnik probeert naar een medespeler te passen. Waligóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Waligóra geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Predilă de bal. Predilă geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Predilă geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 4:0

29e minuut.
Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Oglocki speelt de bal door. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Predilă met een snelle inworp. Oglocki geeft de bal voor. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 5:0

33e minuut.
Pawlaczyk geeft de bal voor. Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 6:0

34e minuut.
Predilă speelt de bal door. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Kvac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvac krijgt een gele kaart. Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Silva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Oglocki passt de bal in één keer door. Predilă is nu in balbezit. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Oglocki geeft een hoge lob. Chatzipanagis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boček is nu in balbezit. Boček probeert naar een medespeler te passen. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva schiet op doel. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 7:0

39e minuut.
Mattiisen is nu in balbezit. Mattiisen geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis is nu in balbezit. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pawlaczyk met de inworp. Oglocki speelt de bal door. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 8:0

42e minuut.
Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Kvac begaat een overtreding. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oglocki wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chatzipanagis is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 24%, Nk Vatreni 76%.
ekstream - Nk Vatreni 8:0

47e minuut.
Predilă met een sublieme pass. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 9:0

49e minuut.
Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Predilă speelt de bal door. Pawlaczyk met een sublieme pass. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 10:0

56e minuut.
Pawlaczyk met een sublieme pass. Oglocki rent richting de bal. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Chatzipanagis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Predilă passt de bal zonder na te denken. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Oglocki passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis passt de bal in één keer door. Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczyk haalt uit met een fantastische trap. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Predilă speelt de bal door. Boček heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 11:0

72e minuut.
Blatnik rent richting de bal. Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă geeft de bal voor. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Mlakar bokst de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 12:0

75e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 13:0

76e minuut.
Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Pawlaczyk met de inworp. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Oglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Oglocki geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 14:0

82e minuut.
Feola is nu in balbezit. Feola geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Nk Vatreni 15:0

86e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Kralj is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mlakar trapt de bal weg. Oglocki kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 16%, Nk Vatreni 84%.
ekstream - Nk Vatreni 15:0