Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK PATRIOTI Youth L
B Tactiek 343
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 19.4
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Veznik rent richting de bal. Kvas is nu in balbezit. Veznik onderschept slim de pass. Veznik geeft een hoge lob. Ravbar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 1:0

6e minuut.
Beting speelt de bal door. Besani rent richting de bal. Besani passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Beting passt de bal zonder na te denken. Ravbar heeft problemen om de bal te vangen. Rajh is nu in balbezit. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 2:0

15e minuut.
Cankar is nu in balbezit. Cankar passt de bal met de wreef. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel. Supe bokst de bal weg. Besani controleert de bal met de borst. Besani haalt uit met een fantastische trap. Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Veznik met een snelle inworp. Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting passt de bal in één keer door. Besani rent richting de bal. Besani schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ravbar passt de bal in één keer door. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal met de wreef. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 3:0

19e minuut.
Besani is nu in balbezit. Besani passt de bal zonder na te denken. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Green de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 4:0

22e minuut.
Trop heeft problemen om de bal te vangen. Beting geeft een hoge lob. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 5:0

24e minuut.
Green probeert de bal met de borst te controleren. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar probeert naar een medespeler te passen. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Green heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Besani verovert de bal door een tackle van achteren. Besani passt de bal in één keer door. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 6:0

28e minuut.
Veznik speelt de bal door. Randacciu heeft problemen om de bal te vangen. Beting probeert naar een medespeler te passen. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 7:0

29e minuut.
Ravbar probeert naar een medespeler te passen. Besani is nu in balbezit. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft een hoge lob. Ravbar maakt een snoekduik en kopt de bal. Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 8:0

34e minuut.
Beting passt de bal zonder na te denken. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Paal! Vitranc rent richting de bal. Vitranc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyrka met de inworp. Rommel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Beting verovert de bal door een tackle van achteren. Beting passt de bal zonder na te denken. Besani speelt de bal door. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 9:0

40e minuut.
Pyrka met een sublieme pass. Kvas is nu in balbezit. Ravbar onderschept slim de pass. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Supe trapt de bal weg van het doel. Rommel probeert naar een medespeler te passen. Besani heeft problemen om de bal te vangen. Besani draait met de bal, schiet en ... Paal! Supe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Green is nu in balbezit. Ravbar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 10:0

44e minuut.
Pyrka rent richting de bal. Pyrka passt de bal in één keer door. Rommel speelt de bal door. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Skubic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 13%, Youth L 87%.
NK PATRIOTI - Youth L 10:0

46e minuut.
Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec passt de bal met de wreef. Besani is nu in balbezit. Besani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 11:0

49e minuut.
Ravbar passt de bal met de wreef. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic met een sublieme pass. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Vrabec heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar speelt de bal door. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Besani krijgt zijn hoofd ertegen. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 12:0

56e minuut.
Cankar probeert naar een medespeler te passen. Skubic is nu in balbezit. Skubic geeft een hoge lob. Veznik geeft de bal voor. Ravbar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rajh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cankar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Skubic geeft de bal voor. Supe probeert naar een medespeler te passen. Trop heeft problemen om de bal te vangen. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Trop kopt de bal weg. Černe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adler de bal. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jelenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Beting de bal. Beting probeert naar een medespeler te passen. Besani rent richting de bal. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Adler heeft problemen om de bal te vangen. Veznik speelt de bal door. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Supe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 13:0

72e minuut.
Buitenspel voor Jelenko. Goede buitenspelval van de verdediging. Černe neemt vlug de vrije trap. Besani kopt de bal weg. Daar is Ravbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Supe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 14:0

74e minuut.
Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting met een sublieme pass. Besani rent richting de bal. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 15:0

75e minuut.
Trop passt de bal in één keer door. Ravbar rent richting de bal. Ravbar passt de bal met de wreef. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh passt de bal met de wreef. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - Youth L 16:0

83e minuut.
Klungelig pakt Vrabec de bal. Rommel is nu in balbezit. Rommel passt de bal met de wreef. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ravbar probeert de bal met de borst te controleren. Ravbar probeert naar een medespeler te passen. Besani rent richting de bal. Besani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 12%, Youth L 88%.
NK PATRIOTI - Youth L 16:0