Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Ex Machina Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26003
Ex Machina NK Mons Claudius
MOLON LABE Tactiek 343
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten good
excellent Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Gabdullin met een sublieme pass. Viamont rent richting de bal. Navajas rent richting de bal. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navajas met een snelle inworp. Becker probeert naar een medespeler te passen. Macaloso geeft de bal voor. Gabdullin maakt een snoekduik en kopt de bal. Pivec bokst de bal weg. Sausalis kopt de bal weg. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso passt de bal in één keer door. Gabdullin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becker speelt de bal door. Navajas geeft de bal voor. Viamont springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Szűgyi geeft een hoge lob. Sausalis is nu in balbezit. Viamont onderschept slim de pass. Viamont schiet op doel. Pivec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 2:0

9e minuut.
Doeltrap. Pivec met een harde bal richting middenveld. Navajas kopt de bal weg. Viamont rent richting de bal. Viamont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gabdullin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Carrario passt de bal zonder na te denken. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober begaat een overtreding. Bober krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sausalis verovert de bal door een tackle van achteren. Sausalis speelt de bal door. Navajas met een sublieme pass. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont haalt uit met een fantastische trap. Pivec bokst de bal weg.

27e minuut.
Macaloso met een sublieme pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Viamont rent richting de bal. Viamont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 3:0

29e minuut.
Aguayo passt de bal in één keer door. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti passt de bal met de wreef. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Macaloso kopt de bal weg. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi geeft een hoge lob. Gabdullin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 42%, NK Mons Claudius 58%.
Ex Machina - NK Mons Claudius 4:0

46e minuut.
Barta rent richting de bal. Barta passt de bal met de wreef. Solti rent richting de bal. Solti schiet op doel. Freyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 4:1

50e minuut.
Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin passt de bal zonder na te denken. Viamont rent richting de bal. Sausalis verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 5:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorić met de inworp. Barta met een sublieme pass. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Solti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Navajas onderschept slim de pass. Navajas geeft een lange en hoge pass. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Navajas is nu in balbezit. Navajas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gabdullin de bal. Gabdullin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Zamieniecki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 6:1

66e minuut.
Gabdullin rent richting de bal. Sausalis met een sublieme pass. Navajas probeert naar een medespeler te passen. Viamont rent richting de bal. Viamont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 7:1

71e minuut.
Solti passt de bal zonder na te denken. Navajas rent richting de bal. Navajas passt de bal in één keer door. Viamont rent richting de bal. Viamont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 8:1

76e minuut.
Khlynov geeft de bal voor. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Sausalis rent richting de bal. Viamont onderschept slim de pass. Viamont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Mons Claudius 9:1

84e minuut.
Inworp. Dingding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navajas geeft een lange en hoge pass. Viamont rent richting de bal. Viamont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Viamont passt de bal zonder na te denken. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta passt de bal zonder na te denken. Curió rent richting de bal. Curió haalt uit met een fantastische trap. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Navajas geeft een lange en hoge pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi draait met de bal, schiet en ... Pivec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 41%, NK Mons Claudius 59%.
Ex Machina - NK Mons Claudius 9:1