Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vatreni NK PATRIOTI
Vei Tactiek B
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Blatnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommel onderschept slim de pass. Rommel probeert naar een medespeler te passen. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Besani heeft problemen om de bal te vangen. Besani passt de bal met de wreef. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar schiet op doel. Mlakar bokst de bal weg.

7e minuut.
Veznik met een sublieme pass. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar passt de bal in één keer door. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik haalt uit met een fantastische trap. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlakar speelt de bal door. Randacciu kopt de bal weg. Verdenik probeert de bal aan de voet te houden. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Beting onderschept slim de pass. Veznik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blatnik. Blatnik krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Beting verovert de bal door een tackle van achteren. Beting probeert naar een medespeler te passen. Pyrka rent richting de bal. Pyrka schiet op doel. Ravbar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:1

23e minuut.
Pyrka kopt de bal weg. Daar is Boček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar schiet op doel. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Michelagnoli met de inworp. Demiray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pyrka. Pyrka krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Toplak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pyrka heeft problemen om de bal te vangen. Pyrka geeft een hoge lob. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac geeft een hoge lob. Inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beting geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik passt de bal in één keer door. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Veznik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Verdenik de bal onder controle te krijgen. Beting kopt de bal weg. Pyrka rent richting de bal. Pyrka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 75%, NK PATRIOTI 25%.
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:1

46e minuut.
Skubic komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Beting onderschept slim de pass. Beting passt de bal zonder na te denken. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:2

49e minuut.
Ravbar probeert naar een medespeler te passen. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnik begaat een overtreding. Lipnik krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ravbar probeert de bal aan de voet te houden. Kralj rent richting de bal. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrka rent richting de bal. Pyrka geeft een lange en hoge pass. Mlakar bokst de bal weg. Besani controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Ravbar de bal. Boček rent richting de bal. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Beting heeft problemen om de bal te vangen. Beting probeert naar een medespeler te passen. Ravbar rent richting de bal. Besani is nu in balbezit. Besani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pyrka rent richting de bal. Pyrka passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:4

75e minuut.
Kvac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skubic met een snelle inworp. Beting heeft problemen om de bal te vangen. Beting geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ravbar is nu in balbezit. Boček onderschept slim de pass. Boček speelt de bal door. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani rent richting de bal. Besani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pyrka met de inworp. Klungelig pakt Rommel de bal. Rommel passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Skubic met een sublieme pass. Rommel speelt de bal door. Pyrka heeft problemen om de bal te vangen. Pyrka geeft een hoge lob. Ravbar springt en kopt de bal. Mlakar bokst de bal weg. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 71%, NK PATRIOTI 29%.
Nk Vatreni - NK PATRIOTI 0:4