Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:01
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: NK PATRIOTI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19947
NK PATRIOTI NK Huda Jama
B Tactiek t4-433-22
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


3e minuut.
Novak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Herrler de bal onder controle te krijgen. Ravbar rent richting de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burgess de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dolinar probeert naar een medespeler te passen. Rommel kopt de bal weg. Rogan heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Veznik passt de bal in één keer door. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. Dolinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Skubic de bal. Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar rent richting de bal. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Besani probeert de bal met de borst te controleren. Besani geeft een lange en hoge pass. Ravbar heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar schiet op doel. Dolinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 2:0

24e minuut.
Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik met een sublieme pass. Skubic rent richting de bal. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Dolinar bokst de bal weg.

28e minuut.
Rogan met de inworp. Herrler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrler passt de bal zonder na te denken. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 2:1

32e minuut.
Besani geeft een lange en hoge pass. Rogan heeft problemen om de bal te vangen. Jambrišak rent richting de bal. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 3:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iskra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 20%, NK Huda Jama 80%.
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 3:1

47e minuut.
Somchit rent richting de bal. Černe verovert de bal door een tackle van achteren. Černe speelt de bal door. Besani is nu in balbezit. Besani schiet op doel. Dolinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommel is nu in balbezit. Rommel speelt de bal door. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani haalt uit met een fantastische trap. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft de bal voor. Rogan heeft problemen om de bal te vangen. Skubic is nu in balbezit. Skubic geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Skubic rent richting de bal. Skubic passt de bal met de wreef. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Dolinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 4:1

58e minuut.
Randacciu heeft problemen om de bal te vangen. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Randacciu zijn tegenspeler op de grond. Randacciu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Rogan rent richting de bal. Rommel verovert de bal door een tackle van achteren. Rommel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Besani de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Besani is nu in balbezit. Besani geeft een lange en hoge pass. Rogan heeft problemen om de bal te vangen. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 5:1

64e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Veznik geeft de bal voor. Rommel met een sublieme pass. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 20%, NK Huda Jama 80%.
NK PATRIOTI - NK Huda Jama 5:1