Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vatreni Ex Machina
Vei Tactiek MOLON LABE
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
30.5 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Gabdullin probeert naar een medespeler te passen. Lufa is nu in balbezit. Lufa passt de bal met de wreef. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Lufa rent richting de bal. Gabdullin is nu in balbezit. Lufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufa haalt uit met een fantastische trap. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mlakar trapt de bal weg. Spitz kopt de bal weg. Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufa rent richting de bal. Lufa draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:1

9e minuut.
Gabdullin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szűgyi de bal. Szűgyi met een sublieme pass. Lufa rent richting de bal. Lufa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Mlakar met een harde bal richting middenveld. Navajas kopt de bal weg. Lufa rent richting de bal. Lufa schiet op doel. Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Navajas kopt de bal weg. Lufa rent richting de bal. Greve begaat een overtreding. Greve krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Macaloso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaloso passt de bal met de wreef. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Lufa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kralj onderschept slim de pass. Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Navajas passt de bal met de wreef. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin draait met de bal, schiet en ... Mlakar bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Szűgyi met de inworp. Macaloso rent richting de bal. Macaloso geeft de bal voor. Kvac probeert de bal aan de voet te houden. Mlakar bokst de bal weg. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:2

42e minuut.
Navajas speelt de bal door. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft een hoge lob. Gabdullin springt en kopt de bal. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:3

43e minuut.
Gabdullin rent richting de bal. Demiray onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macaloso. Macaloso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 67%, Ex Machina 33%.
Nk Vatreni - Ex Machina 0:3

47e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Macaloso heeft problemen om de bal te vangen. Macaloso met een sublieme pass. Lufa rent richting de bal. Lufa schiet op doel. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso passt de bal in één keer door. Gabdullin is nu in balbezit. Lufa is nu in balbezit. Lufa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kralj onderschept slim de pass. Kralj geeft een lange en hoge pass. Juglar speelt de bal door. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:4

60e minuut.
Macaloso is nu in balbezit. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi met een sublieme pass. Lufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:5

64e minuut.
Gabdullin passt de bal zonder na te denken. Macaloso heeft problemen om de bal te vangen. Macaloso passt de bal in één keer door. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gabdullin rent richting de bal. Greve rent richting de bal. Gabdullin onderschept slim de pass. Gabdullin schiet op doel. Mlakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:6

72e minuut.
Lufa onderschept slim de pass. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin passt de bal met de wreef. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:7

72e minuut.
Mlinar passt de bal met de wreef. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin geeft de bal voor. Lufa rent richting de bal. Lufa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szűgyi de bal. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Gabdullin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufa rent richting de bal. Greve begaat een overtreding. Lufa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lufa kan niet meer verder spelen. Viamont komt het veld opgelopen. Spitz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Dingding bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingding geeft een lange en hoge pass. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mlakar probeert naar een medespeler te passen. Spitz kopt de bal weg. Viamont rent richting de bal. Viamont draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:8

82e minuut.
Matusewicz is nu in balbezit. Ravnik is nu in balbezit. Navajas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navajas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Spitz passt de bal in één keer door. Navajas is nu in balbezit. Navajas geeft de bal voor. Viamont rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szűgyi met een sublieme pass. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso geeft een hoge lob. Gabdullin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Ex Machina 0:9

88e minuut.
Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas met een sublieme pass. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi geeft een hoge lob. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 80%, Ex Machina 20%.
Nk Vatreni - Ex Machina 0:9