Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:10
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Tardis Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 31637
Hajdoše FC Makole
Basic 532 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 26.7
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Furman speelt de bal door. Pelotas is nu in balbezit. Ambroz begaat een overtreding. Pelotas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soler met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal in één keer door. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 1:0

6e minuut.
Pelotas kopt de bal weg. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler onderschept slim de pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ali rent richting de bal. Medved rent richting de bal. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali draait met de bal, schiet en ... Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 2:0

9e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Radaković rent richting de bal. Radaković probeert naar een medespeler te passen. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ... Davidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Davidov trapt de bal weg. Radaković kopt de bal weg. Soler speelt de bal door. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Primožič kopt de bal weg. Melemenis is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft de bal voor. Pelotas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davidov met een sublieme pass. Radaković kopt de bal weg. Soler geeft een hoge lob. Pelotas springt en kopt de bal. Davidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ambroz heeft problemen om de bal te vangen. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 3:0

29e minuut.
Ali is nu in balbezit. Ali met een sublieme pass. Pelotas rent richting de bal. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 4:0

33e minuut.
Radaković rent richting de bal. Radaković speelt de bal door. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 5:0

34e minuut.
Ali geeft een hoge lob. Medved probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelotas rent richting de bal. Pelotas draait met de bal, schiet en ... Davidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Lopata rent richting de bal. Radaković verovert de bal door een tackle van achteren. Radaković geeft een hoge lob. Pelotas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidov trapt de bal weg van het doel. Soler probeert naar een medespeler te passen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft een lange en hoge pass. Pivar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelotas rent richting de bal. Pelotas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Radaković is nu in balbezit. Radaković met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 6:0

45e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič begaat een overtreding. Skubic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skubic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ali de bal. Ali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 20%, FC Makole 80%.
Hajdoše - FC Makole 6:0

51e minuut.
Pelotas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maze de bal onder controle te krijgen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 7:0

52e minuut.
Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal in één keer door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 8:0

60e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković geeft een lange en hoge pass. Ali kopt de bal weg. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ali is nu in balbezit. Maze onderschept slim de pass. Radaković onderschept slim de pass. Radaković geeft een hoge lob. Pelotas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 9:0

69e minuut.
Soler heeft problemen om de bal te vangen. Radaković geeft de bal voor. Medved heeft problemen om de bal te vangen. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 10:0

70e minuut.
Absec verovert de bal door een tackle van achteren. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een hoge lob. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali haalt uit met een fantastische trap. Davidov bokst de bal weg.

72e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal met de wreef. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 11:0

75e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vrabec de bal. Pelotas rent richting de bal. Pelotas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 12:0

77e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Medved de bal. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - FC Makole 13:0

78e minuut.
Pivar met een sublieme pass. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec verovert de bal door een tackle van achteren. Absec geeft de bal voor. Blanco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Medved speelt de bal door. Vrabec rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Radaković rent richting de bal. Radaković passt de bal zonder na te denken. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Ali kopt de bal weg. Klungelig pakt Ambroz de bal. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Davidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 23%, FC Makole 77%.
Hajdoše - FC Makole 13:0