Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:05
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7999
Nk Vatreni FC ORANGE
Vei Tactiek Orange X
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.2 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten formidable
poor Passen excellent
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Šolc rent richting de bal. Šolc geeft de bal voor. Daar is Kvac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Šolc rent richting de bal. Šolc geeft de bal voor. İstanbullu kopt de bal weg. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Tomp verovert de bal door een tackle van achteren. Tomp speelt de bal door. Steiger rent richting de bal. Steiger haalt uit met een fantastische trap. Mlakar bokst de bal weg. Šolc geeft de bal voor. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:1

13e minuut.
Tzouvanakis speelt de bal door. Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc geeft de bal voor. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tomp is nu in balbezit. Tomp passt de bal met de wreef. Tzouvanakis met een sublieme pass. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Tzouvanakis de bal. Tzouvanakis passt de bal met de wreef. Greve is nu in balbezit. Steiger onderschept slim de pass. Steiger schiet op doel. Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Šolc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomp geeft een hoge lob. Steiger springt en kopt de bal. Mlakar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp rent richting de bal. Tomp geeft de bal voor. Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tomp kopt de bal weg. Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Greve is nu in balbezit. Steiger onderschept slim de pass. Steiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:2

19e minuut.
Steiger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matusewicz. Steiger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šolc geeft de bal voor. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Šolc kan de bal niet met de borst controleren. Šolc speelt de bal door. Tomp rent richting de bal. Tomp geeft een lange en hoge pass. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Michelagnoli is nu in balbezit. Rajh onderschept slim de pass. Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc geeft de bal voor. İstanbullu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:3

29e minuut.
Daar is Michelagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šolc rent richting de bal. Šolc passt de bal met de wreef. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger schiet op doel. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Šolc passt de bal in één keer door. Tzouvanakis speelt de bal door. Kvac is nu in balbezit. Steiger onderschept slim de pass. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Šolc is nu in balbezit. Šolc geeft de bal voor. Tomp geeft een hoge lob. Steiger springt en kopt de bal. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:4

34e minuut.
Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereza maakt een afschuwelijke overtreding. Pereza krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Šolc met een snelle inworp. Greve is nu in balbezit. Steiger rent richting de bal. Steiger haalt uit met een fantastische trap. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mlakar trapt de bal weg. Šolc kopt de bal weg. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc passt de bal zonder na te denken. Tomp probeert naar een medespeler te passen. Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:5

45e minuut.
Demiray komt het veld opgelopen. Korošec komt het veld opgelopen. Kralj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 85%, FC ORANGE 15%.
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:5

46e minuut.
Golar komt het veld opgelopen. Lisjak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Matusewicz is nu in balbezit. İstanbullu verovert de bal door een tackle van achteren. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger haalt uit met een fantastische trap. Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:6

57e minuut.
Tomp passt de bal in één keer door. Šolc is nu in balbezit. Šolc probeert naar een medespeler te passen. Steiger is nu in balbezit. Steiger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Šolc is nu in balbezit. Šolc passt de bal zonder na te denken. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp geeft een hoge lob. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Laitano probeert naar een medespeler te passen. Tomp speelt de bal door. Šolc speelt de bal door. Steiger is nu in balbezit. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tomp passt de bal met de wreef. Šolc is nu in balbezit. Šolc geeft de bal voor. Daar is Matusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steiger is nu in balbezit. Paal! Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:7

69e minuut.
Šolc geeft een hoge lob. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu geeft een lange en hoge pass. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger draait met de bal, schiet en ... Mlakar bokst de bal weg.

70e minuut.
Kralj geeft een lange en hoge pass. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp passt de bal met de wreef. Šolc rent richting de bal. Šolc haalt uit met een fantastische trap. Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tomp met een snelle inworp. Šolc speelt de bal door. Tomp rent richting de bal. Tomp geeft een hoge lob. Steiger springt en kopt de bal. Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tomp geeft de bal voor. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu geeft een lange en hoge pass. Steiger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:8

84e minuut.
Tomp is nu in balbezit. Tomp geeft de bal voor. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:9

87e minuut.
Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc geeft een hoge lob. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kralj met de inworp. Tomp is nu in balbezit. Tomp passt de bal met de wreef. Šolc heeft problemen om de bal te vangen. Šolc draait met de bal, schiet en ... Mlakar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 87%, FC ORANGE 13%.
Nk Vatreni - FC ORANGE 0:9