Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:02
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: SMOLA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
SMOLA Ex Machina
442 Tactiek MOLON LABE
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Spitz speelt de bal door. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Secăreanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Macaloso kopt de bal weg. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki passt de bal in één keer door. Tamara heeft problemen om de bal te vangen. Tamara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trọng Hà heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu is nu in balbezit. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki schiet op doel. Bonifacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 0:1

12e minuut.
Dingding verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal zonder na te denken. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. Bonifacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara met een sublieme pass. Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara schiet op doel. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa begaat een overtreding. Rosa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Spitz met een sublieme pass. Macaloso rent richting de bal. Macaloso speelt de bal door. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szűgyi geeft een hoge lob. Bonifacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lauaki krijgt zijn hoofd ertegen. Bonifacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 0:2

25e minuut.
Konno onderschept slim de pass. Macaloso met een sublieme pass. Daar is Tamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara draait met de bal, schiet en ... Lauaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manini passt de bal zonder na te denken. Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Delikatny rent richting de bal. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 1:2

37e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz passt de bal met de wreef. Tamara met een sublieme pass. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dingding verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz passt de bal in één keer door. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lauaki rent richting de bal. Lauaki passt de bal zonder na te denken. Spitz rent richting de bal. Spitz geeft een hoge lob. Tamara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 67%, Ex Machina 33%.
SMOLA - Ex Machina 1:2

58e minuut.
Macaloso passt de bal in één keer door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz met een sublieme pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara rent richting de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 1:3

64e minuut.
Kula met een sublieme pass. Nazderko heeft problemen om de bal te vangen. Nazderko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delikatny de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manini is nu in balbezit. Spitz onderschept slim de pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Becker met een sublieme pass. Inworp. Rosa met de inworp. Podgrajšek is nu in balbezit. Podgrajšek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Bonifacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 1:4

79e minuut.
Dingding geeft een lange en hoge pass. Lauaki rent richting de bal. Lauaki probeert naar een medespeler te passen. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Bonifacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso met een sublieme pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Ex Machina 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 69%, Ex Machina 31%.
SMOLA - Ex Machina 1:5