Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Mons Claudius Youth L
343 Tactiek 343
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zorić is nu in balbezit. Zorić geeft een lange en hoge pass. Rajh probeert de bal aan de voet te houden. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Curió passt de bal in één keer door. Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. Supe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Curió passt de bal in één keer door. Barta speelt de bal door. Solti heeft problemen om de bal te vangen. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov schiet op doel. Supe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Aguayo met een snelle inworp. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov passt de bal met de wreef. Bober geeft een lange en hoge pass. Solti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 1:0

9e minuut.
Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Curió rent richting de bal. Solti rent richting de bal. Solti draait met de bal, schiet en ... Green probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zorić passt de bal met de wreef. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta probeert naar een medespeler te passen. Solti rent richting de bal. Solti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 2:0

15e minuut.
Barta passt de bal met de wreef. Aguayo rent richting de bal. Aguayo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Solti de bal. Solti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bober passt de bal in één keer door. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov passt de bal met de wreef. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Čakalarov onderschept slim de pass. Čakalarov speelt de bal door. Curió is nu in balbezit. Curió schiet op doel. Supe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 3:0

23e minuut.
Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov passt de bal met de wreef. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Solti rent richting de bal. Solti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carrario geeft een hoge lob. Aguayo rent richting de bal. Aguayo passt de bal met de wreef. Čakalarov rent richting de bal. Barta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler geeft een hoge lob. Čakalarov is nu in balbezit. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Čakalarov passt de bal met de wreef. Barta is nu in balbezit. Barta speelt de bal door. Solti rent richting de bal. Solti schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rajh speelt de bal door. Zorić met een sublieme pass. Klungelig pakt Barta de bal. Barta geeft een lange en hoge pass. Solti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 4:0

39e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguayo met de inworp. Čakalarov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aguayo met een sublieme pass. Čakalarov speelt de bal door. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Green de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 5:0

43e minuut.
Kvas probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Barta kopt de bal weg. Solti is nu in balbezit. Kvas begaat een overtreding. Solti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bober wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudius 26%, Youth L 74%.
NK Mons Claudius - Youth L 5:0

52e minuut.
Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo passt de bal in één keer door. Solti is nu in balbezit. Solti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta verovert de bal door een tackle van achteren. Barta passt de bal zonder na te denken. Curió rent richting de bal. Curió schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Aguayo met de inworp. Čakalarov probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adler. Adler krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Curió is nu in balbezit. Curió passt de bal in één keer door. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov geeft de bal voor. Curió is nu in balbezit. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Adler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bober de bal. Bober passt de bal met de wreef. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Čakalarov speelt de bal door. Solti is nu in balbezit. Barta is nu in balbezit. Barta haalt uit met een fantastische trap. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 6:0

75e minuut.
Adler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguayo met een snelle inworp. Barta geeft een hoge lob. Solti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Čakalarov passt de bal in één keer door. Solti rent richting de bal. Curió is nu in balbezit. Curió haalt uit met een fantastische trap. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 7:0

77e minuut.
Javornik met een sublieme pass. Jelenko rent richting de bal. Curió onderschept slim de pass. Curió schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Green is nu in balbezit. Green geeft de bal voor. Carrario kopt de bal weg. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 8:0

80e minuut.
Dobras probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft de bal voor. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. Supe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aguayo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Vitranc de bal. Vitranc geeft een lange en hoge pass. Dobras rent richting de bal. Dobras geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Green rent richting de bal. Čakalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Solti de bal. Solti haalt uit met een fantastische trap. Supe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Mons Claudius - Youth L 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Mons Claudius 25%, Youth L 75%.
NK Mons Claudius - Youth L 9:0