Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 19:03
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Ex Machina Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23905
Ex Machina NK Huda Jama
MOLON LABE Tactiek t4-433-22
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 30
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki rent richting de bal. Lauaki schiet op doel. Dolinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Navajas geeft de bal voor. Tamara kopt de bal weg. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso geeft een lange en hoge pass. Tamara maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tamara heeft problemen om de bal te vangen. Lauaki rent richting de bal. Tamara rent richting de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Dolinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Szűgyi geeft de bal voor. Daar is Jambrišak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi speelt de bal door. Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaloso rent richting de bal. Macaloso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Tamara rent richting de bal. Daar is Tamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 1:0

16e minuut.
Konno geeft een hoge lob. Szűgyi geeft de bal voor. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Dolinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 2:0

18e minuut.
Spitz passt de bal in één keer door. Macaloso rent richting de bal. Macaloso speelt de bal door. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Novak geeft een lange en hoge pass. Somchit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konno. Konno krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lauaki is nu in balbezit. Lauaki passt de bal zonder na te denken. Tamara rent richting de bal. Tamara schiet op doel. Dolinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 3:0

22e minuut.
Cankar rent richting de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki geeft de bal voor. Tamara probeert de bal met de borst te controleren. Tamara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 4:0

31e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz passt de bal in één keer door. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cankar passt de bal zonder na te denken. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 4:1

35e minuut.
Dolinar met een sublieme pass. Spitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lauaki de bal. Tamara rent richting de bal. Tamara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Navajas onderschept slim de pass. Navajas met een sublieme pass. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Dolinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 5:1

41e minuut.
Cankar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jambrišak de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki schiet op doel. Dolinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 6:1

43e minuut.
Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Navajas passt de bal met de wreef. Novak geeft een hoge lob. Somchit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit haalt uit met een fantastische trap. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 6:2

45e minuut.
Tamara passt de bal in één keer door. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi passt de bal in één keer door. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 34%, NK Huda Jama 66%.
Ex Machina - NK Huda Jama 7:2

46e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki passt de bal in één keer door. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Dolinar trapt de bal weg van het doel. Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso passt de bal in één keer door. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi speelt de bal door. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Dolinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 8:2

53e minuut.
Macaloso met een sublieme pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Tamara heeft problemen om de bal te vangen. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Navajas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lauaki de bal onder controle te krijgen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas onderschept slim de pass. Navajas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Lauaki rent richting de bal. Navajas is nu in balbezit. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel. Dolinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jambrišak de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Spitz met een snelle inworp. Navajas rent richting de bal. Navajas geeft een hoge lob. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara schiet op doel. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel. Dolinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 9:2

61e minuut.
Dolinar probeert naar een medespeler te passen. Macaloso kopt de bal weg. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Tamara schiet op doel. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 10:2

61e minuut.
Herrler rent richting de bal. Herrler passt de bal zonder na te denken. Bezjak heeft problemen om de bal te vangen. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juglar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macaloso heeft problemen om de bal te vangen. Macaloso geeft een hoge lob. Tamara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 11:2

66e minuut.
Navajas passt de bal zonder na te denken. Macaloso rent richting de bal. Macaloso met een sublieme pass. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Dolinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 12:2

69e minuut.
Lauaki passt de bal met de wreef. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi passt de bal in één keer door. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Juglar is nu in balbezit. Juglar geeft de bal voor. Lauaki kopt de bal weg. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ... Dolinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navajas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 13:2

74e minuut.
Juglar heeft problemen om de bal te vangen. Juglar geeft een hoge lob. Tamara rent richting de bal. Lauaki rent richting de bal. Lauaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 14:2

77e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki passt de bal met de wreef. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara schiet op doel. Dolinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Lauaki is nu in balbezit. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burgess geeft een lange en hoge pass. Trevisan is nu in balbezit. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lauaki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 15:2

83e minuut.
Boček passt de bal in één keer door. Rogan is nu in balbezit. Rogan probeert naar een medespeler te passen. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Dolinar bokst de bal weg. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 16:2

86e minuut.
Lauaki geeft de bal voor. Daar is Szűgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ... Dolinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 17:2

88e minuut.
Bekar rent richting de bal. Macaloso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaloso met een sublieme pass. Tamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ex Machina - NK Huda Jama 18:2

90e minuut.
Rogan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trevisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navajas heeft problemen om de bal te vangen. Navajas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ex Machina 11%, NK Huda Jama 89%.
Ex Machina - NK Huda Jama 18:2