Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:02
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7999
Nk Vatreni NK Mons Claudius
Vei Tactiek 343
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten excellent
poor Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Zorić passt de bal in één keer door. Bober heeft problemen om de bal te vangen. Bober speelt de bal door. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barta passt de bal zonder na te denken. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo speelt de bal door. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió draait met de bal, schiet en ... Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - NK Mons Claudius 0:1

6e minuut.
Dobras geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Slak de bal onder controle te krijgen. Blatnik kopt de bal weg. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dobras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vodopivec de bal. Vodopivec speelt de bal door. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Barta met een sublieme pass. Zorić rent richting de bal. Zorić geeft een hoge lob. Curió rent richting de bal. Curió draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mlakar speelt de bal door. Bober speelt de bal door. Aguayo rent richting de bal. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Boček onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carrario onderschept slim de pass. Carrario geeft een hoge lob. Curió kopt de bal weg. Ravnik is nu in balbezit. Ravnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Wurth met een harde bal richting middenveld. Blatnik geeft een lange en hoge pass. Slak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demiray komt het veld opgelopen. Korošec komt het veld opgelopen. Kralj komt het veld opgelopen. Matusewicz komt het veld opgelopen. Zorić met een snelle inworp. Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov geeft de bal voor. Paal! Mlakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 65%, NK Mons Claudius 35%.
Nk Vatreni - NK Mons Claudius 0:1

51e minuut.
Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček geeft een hoge lob. Dobras met een sublieme pass. Klungelig pakt Curió de bal. Curió schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aguayo geeft de bal voor. Daar is Zorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorić geeft een hoge lob. Curió is nu in balbezit. Curió haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Aguayo met de inworp. Verdenik is nu in balbezit. Verdenik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Čakalarov de bal. Čakalarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Barta heeft problemen om de bal te vangen. Barta passt de bal in één keer door. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov draait met de bal, schiet en ... Mlakar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Carrario kopt de bal weg. Klungelig pakt Matusewicz de bal. Solti rent richting de bal. Curió rent richting de bal. Curió draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray schiet op doel. Wurth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Vatreni - NK Mons Claudius 1:1

77e minuut.
Carrario speelt de bal door. Bober probeert naar een medespeler te passen. Barta speelt de bal door. Klungelig pakt Solti de bal. Solti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Barta passt de bal met de wreef. Zorić heeft problemen om de bal te vangen. Zorić speelt de bal door. Daar is Solti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta passt de bal in één keer door. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dobras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Solti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kralj. Solti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov geeft een hoge lob. Curió rent richting de bal. Solti is nu in balbezit. Solti haalt uit met een fantastische trap. Mlakar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 74%, NK Mons Claudius 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Vatreni - NK Mons Claudius 1:1