Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK PATRIOTI FC Makole
B Tactiek 352
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 25.4
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Maze is nu in balbezit. Pyrka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ravbar de bal. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Medved rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 1:0

11e minuut.
Rommel rent richting de bal. Rommel passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar schiet op doel. Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 2:0

12e minuut.
Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz passt de bal zonder na te denken. Vrabec rent richting de bal. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jereb geeft een lange en hoge pass. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb is nu in balbezit. Jereb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medved trapt de bal weg van het doel. Lopata controleert de bal met de borst. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka schiet op doel. Davidov bokst de bal weg.

22e minuut.
Zibenss is nu in balbezit. Zibenss geeft de bal voor. Pyrka met een sublieme pass. Daar is Ravbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 3:0

22e minuut.
Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jereb zijn tegenspeler op de grond. Pivar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambroz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lopata rent richting de bal. Lopata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zibenss rent richting de bal. Zibenss met een sublieme pass. Jereb rent richting de bal. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel. Davidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar onderschept slim de pass. Jereb is nu in balbezit. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel. Davidov bokst de bal weg.

32e minuut.
Randacciu geeft een hoge lob. Inworp. Ambroz met een snelle inworp. Primožič is nu in balbezit. Primožič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jereb speelt de bal door. Klungelig pakt Maze de bal. Pyrka rent richting de bal. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Davidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrka passt de bal in één keer door. Jereb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jereb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 4:0

44e minuut.
Cankar speelt de bal door. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka met een sublieme pass. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Skubic komt het veld opgelopen. Besani komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Veznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomažič controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cankar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani schiet op doel. Davidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zibenss zal de hoekschop nemen. Besani springt en kopt de bal. Paal! Ravbar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 22%, FC Makole 78%.
NK PATRIOTI - FC Makole 5:0

47e minuut.
Rommel onderschept slim de pass. Rommel met een sublieme pass. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 6:0

53e minuut.
Veznik passt de bal zonder na te denken. Medved rent richting de bal. Medved passt de bal met de wreef. Ravbar rent richting de bal. Ravbar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Besani kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 7:0

57e minuut.
Besani rent richting de bal. Besani geeft een hoge lob. Maze heeft problemen om de bal te vangen. Veznik rent richting de bal. Veznik geeft een lange en hoge pass. Davidov bokst de bal weg. Ravbar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 8:0

60e minuut.
Ambroz speelt de bal door. Vrabec is nu in balbezit. Besani onderschept slim de pass. Besani draait met de bal, schiet en ... Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 9:0

63e minuut.
Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar passt de bal zonder na te denken. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. Davidov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 10:0

67e minuut.
Veznik speelt de bal door. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Besani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravbar neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 11:0

72e minuut.
Ravbar rent richting de bal. Ravbar passt de bal in één keer door. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 12:0

75e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar geeft de bal voor. Besani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 13:0

79e minuut.
Besani onderschept slim de pass. Besani passt de bal met de wreef. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani draait met de bal, schiet en ... Davidov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Cankar verovert de bal door een tackle van achteren. Cankar passt de bal in één keer door. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Besani is nu in balbezit. Medved legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Besani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ravbar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 14:0

87e minuut.
Skubic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rommel de bal. Rommel geeft de bal voor. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Besani is nu in balbezit. Besani passt de bal met de wreef. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - FC Makole 15:0

89e minuut.
Bekar heeft problemen om de bal te vangen. Besani is nu in balbezit. Besani probeert naar een medespeler te passen. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ... Davidov bokst de bal weg. Daar is Mihelič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravbar rent richting de bal. Ravbar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihelič trapt de bal weg. Rommel kopt de bal weg. Daar is Besani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 15%, FC Makole 85%.
NK PATRIOTI - FC Makole 15:0