Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Požrešni Električarji NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Prestar is nu in balbezit. Prestar geeft een lange en hoge pass. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 0:1

8e minuut.
Knap kopt de bal weg. Krepek rent richting de bal. Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer geeft een lange en hoge pass. Gregorčič heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lečnik is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Prestar probeert naar een medespeler te passen. Bogataj is nu in balbezit. Bogataj met een sublieme pass. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 0:2

41e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek met een sublieme pass. Klungelig pakt Adam de bal. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Električarji 40%, NK ZGornja Šiška 60%.
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 0:3

47e minuut.
Ulaga met een sublieme pass. Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvelfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvelfer krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gregorčič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvelfer is nu in balbezit. Cvelfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik haalt uit met een fantastische trap. Sitnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 1:3

72e minuut.
Knap onderschept slim de pass. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak passt de bal in één keer door. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc met een sublieme pass. Cvelfer is nu in balbezit. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Električarji 46%, NK ZGornja Šiška 54%.
Požrešni Električarji - NK ZGornja Šiška 2:3