Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantni Mesarji Kamenica FK
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Mariborec met een sublieme pass. Klungelig pakt Rupnik de bal. Rupnik passt de bal met de wreef. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bobnar probeert naar een medespeler te passen. Bezjak rent richting de bal. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak haalt uit met een fantastische trap. Veter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bezjak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - Kamenica FK 1:0

33e minuut.
Javornik probeert naar een medespeler te passen. Veznik is nu in balbezit. Veznik met een sublieme pass. Bezjak rent richting de bal. Bezjak schiet op doel. Veter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 49%, Kamenica FK 51%.
Elegantni Mesarji - Kamenica FK 1:0

54e minuut.
Rupnik speelt de bal door. Primožič heeft problemen om de bal te vangen. Primožič schiet op doel. Vitrih rent richting de bal. Vitrih schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elegantni Mesarji - Kamenica FK 1:1

59e minuut.
Vitrih haalt uit met een fantastische trap. Knavs geeft een lange en hoge pass. Kancler is nu in balbezit. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bobnar passt de bal zonder na te denken. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik geeft een hoge lob. Vitrih rent richting de bal. Vitrih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 52%, Kamenica FK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elegantni Mesarji - Kamenica FK 1:1