Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona spain NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Prestar de bal. Kvas is nu in balbezit. Kvas passt de bal zonder na te denken. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zidanšek is nu in balbezit. Kvas onderschept slim de pass. Lavrih is nu in balbezit. Kvas rent richting de bal. Kvas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pavlin met een sublieme pass. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih passt de bal zonder na te denken. Kvas is nu in balbezit. Kvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pekuš met de inworp. Pahor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogataj. Bogataj krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomšič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pahor maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekuš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bogataj onderschept slim de pass. Hrast onderschept slim de pass. Hrast met een sublieme pass. Lavrih rent richting de bal. Lavrih draait met de bal, schiet en ... Sitnik bokst de bal weg.

41e minuut.
Kvas passt de bal in één keer door. Metelko rent richting de bal. Daar is Zidanšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas rent richting de bal. Kvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona spain 45%, NK ZGornja Šiška 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona spain - NK ZGornja Šiška 0:0

46e minuut.
Bogataj passt de bal met de wreef. Zidanšek heeft problemen om de bal te vangen. Lavrih rent richting de bal. Kvas is nu in balbezit. Kvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sever is nu in balbezit. Strel rent richting de bal. Strel passt de bal zonder na te denken. Kvas rent richting de bal. Kvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pavlin geeft de bal voor. Hrast kopt de bal weg. Gregorčič met een sublieme pass. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel. Jenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lavrih draait met de bal, schiet en ... Gregorčič kopt de bal weg. Lavrih rent richting de bal. Lavrih schiet op doel. Sitnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona spain - NK ZGornja Šiška 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona spain 41%, NK ZGornja Šiška 59%.
FC Barcelona spain - NK ZGornja Šiška 1:0