Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slabi Prodajalci Kamenica FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Kmetec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal zonder na te denken. Trubar is nu in balbezit. Trubar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Trubar is nu in balbezit. Trubar passt de bal met de wreef. Boček rent richting de bal. Boček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupnik met de inworp. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boček is nu in balbezit. Trubar rent richting de bal. Lešnik verovert de bal door een tackle van achteren. Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Boček schiet op doel. Veter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - Kamenica FK 1:0

23e minuut.
Kumeršek kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hvalec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boček is nu in balbezit. Boček geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kancler geeft een hoge lob. Sapa is nu in balbezit. Vitrih tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitrih krijgt een gele kaart. Sapa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sapa kan niet meer verder spelen. Pirc komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček passt de bal met de wreef. Kancler rent richting de bal. Trubar is nu in balbezit. Trubar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - Kamenica FK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 46%, Kamenica FK 54%.
Slabi Prodajalci - Kamenica FK 2:0

78e minuut.
Kmetec met een sublieme pass. Trubar rent richting de bal. Trubar passt de bal met de wreef. Boček is nu in balbezit. Boček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - Kamenica FK 3:0

84e minuut.
Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec geeft de bal voor. Daar is Absec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 46%, Kamenica FK 54%.
Slabi Prodajalci - Kamenica FK 3:0