Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudni Majmuni Elegantni Mesarji
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bernik is nu in balbezit. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik geeft een lange en hoge pass. Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlep schiet op doel. Juhart bokst de bal weg.

12e minuut.
Rupnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobnar met de inworp. Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlep schiet op doel. Juhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - Elegantni Mesarji 0:1

26e minuut.
Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja onderschept slim de pass. Rudonja probeert naar een medespeler te passen. Rupnik rent richting de bal. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Bernik met de inworp. Skalar is nu in balbezit. Skalar geeft de bal voor. Rupnik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 43%, Elegantni Mesarji 57%.
Čudni Majmuni - Elegantni Mesarji 0:1

48e minuut.
Urlep verovert de bal door een tackle van achteren. Urlep passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bezjak de bal. Bezjak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rupnik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - Elegantni Mesarji 0:2

52e minuut.
Rupnik kopt de bal weg. Lazar is nu in balbezit. Lazar geeft een hoge lob. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ulaga geeft de bal voor. Hojnik kopt de bal weg. Rupnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horvat komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bernik is nu in balbezit. Urlep begaat een overtreding. Bernik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrabec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vodopivec heeft problemen om de bal te vangen. Rupnik rent richting de bal. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ulaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Javornik is nu in balbezit. Javornik probeert naar een medespeler te passen. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ... Zupan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - Elegantni Mesarji 1:2

83e minuut.
Vodopivec is nu in balbezit. Vodopivec geeft de bal voor. Inworp. Jelenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horvat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 38%, Elegantni Mesarji 62%.
Čudni Majmuni - Elegantni Mesarji 1:2