Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemoralni Vojaki Slabi Prodajalci
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalec rent richting de bal. Breznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hvalec raakt geblesseerd tijdens het duel. Hvalec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Harl geeft een lange en hoge pass. Mlinar geeft de bal voor. Pekošak is nu in balbezit. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Boček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bowie de bal. Boček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boček krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mernik rent richting de bal. Hvalec verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalec geeft de bal voor. Daar is Harl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boček rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Oz kopt de bal weg. Daar is Pekošak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boček probeert naar een medespeler te passen. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar draait met de bal, schiet en ... Sotlar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemoralni Vojaki 68%, Slabi Prodajalci 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemoralni Vojaki - Slabi Prodajalci 0:0

51e minuut.
Oz is nu in balbezit. Hvalec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harl probeert de bal met de borst te controleren. Harl geeft een hoge lob. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... Potočnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Očko rent richting de bal. Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Boček speelt de bal door. Trubar rent richting de bal. Trubar draait met de bal, schiet en ... Sotlar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hvalec probeert naar een medespeler te passen. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček geeft een lange en hoge pass. Pekošak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekošak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Majcen rent richting de bal. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pekošak zijn tegenspeler op de grond. Pekošak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemoralni Vojaki 58%, Slabi Prodajalci 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemoralni Vojaki - Slabi Prodajalci 0:0