Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudni Majmuni Leteči Zamorci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Trdin speelt de bal door. Javnik is nu in balbezit. Rudonja is nu in balbezit. Javnik onderschept slim de pass. Javnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin passt de bal zonder na te denken. Bezjak rent richting de bal. Bezjak schiet op doel. Rupnik probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ulaga kopt de bal weg. Urlep is nu in balbezit. Urlep passt de bal zonder na te denken. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - Leteči Zamorci 0:1

40e minuut.
Pavlin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelenko met de inworp. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rudonja probeert naar een medespeler te passen. Ulaga heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga passt de bal zonder na te denken. Lutar rent richting de bal. Lutar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čudni Majmuni - Leteči Zamorci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 48%, Leteči Zamorci 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čudni Majmuni - Leteči Zamorci 1:1

54e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Bezjak onderschept slim de pass. Javnik is nu in balbezit. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hribar met een sublieme pass. Lutar heeft problemen om de bal te vangen. Trdin maakt een afschuwelijke overtreding. Trdin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec probeert naar een medespeler te passen. Rogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudni Majmuni - Leteči Zamorci 2:1

78e minuut.
Bezjak passt de bal in één keer door. Urlep rent richting de bal. Urlep passt de bal in één keer door. Javnik is nu in balbezit. Javnik haalt uit met een fantastische trap. Juhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudni Majmuni 42%, Leteči Zamorci 58%.
Čudni Majmuni - Leteči Zamorci 2:1