Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okrogli Steklarji NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Prestar speelt de bal door. Sever rent richting de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever onderschept slim de pass. Sever schiet op doel. Zatler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 0:1

9e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Videčnik probeert naar een medespeler te passen. Strel rent richting de bal. Strel haalt uit met een fantastische trap. Sitnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Videčnik met een sublieme pass. Strel rent richting de bal. Kralj is nu in balbezit. Strel onderschept slim de pass. Strel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bogataj kopt de bal weg. Kek is nu in balbezit. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever schiet op doel. Zatler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 0:2

33e minuut.
Strel rent richting de bal. Kralj is nu in balbezit. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel haalt uit met een fantastische trap. Sitnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 44%, NK ZGornja Šiška 56%.
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 1:2

48e minuut.
Metelko geeft een lange en hoge pass. Kek rent richting de bal. Sever tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sever krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vetrih rent richting de bal. Vetrih geeft een hoge lob. Gregorčič rent richting de bal. Strel onderschept slim de pass. Strel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Furman geeft de bal voor. Metelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Videčnik zijn tegenspeler op de grond. Metelko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zidanšek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kek heeft problemen om de bal te vangen. Sever verovert de bal door een tackle van achteren. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 1:3

56e minuut.
Draksler geeft een hoge lob. Inworp. Urlep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prestar rent richting de bal. Prestar geeft een hoge lob. Zatler bokst de bal weg.

57e minuut.
Vitrih probeert de bal met de borst te controleren. Urlep is nu in balbezit. Urlep passt de bal met de wreef. Sever is nu in balbezit. Sever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 1:4

60e minuut.
Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapa passt de bal in één keer door. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 2:4

74e minuut.
Urlep speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Bogataj is nu in balbezit. Bogataj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 2:5

78e minuut.
Sapa rent richting de bal. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 3:5

88e minuut.
Furman controleert de bal met de borst. Bogataj is nu in balbezit. Draksler verovert de bal door een tackle van achteren. Sever onderschept slim de pass. Sever draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Videčnik passt de bal met de wreef. Strel is nu in balbezit. Sapa rent richting de bal. Strel rent richting de bal. Strel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 44%, NK ZGornja Šiška 56%.
Okrogli Steklarji - NK ZGornja Šiška 4:5