Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantni Mesarji Leteči Zamorci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Trdin probeert de bal met de borst te controleren. Trdin geeft een hoge lob. Vodopivec controleert de bal met de borst. Bezjak rent richting de bal. Bezjak haalt uit met een fantastische trap. Draksler bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bezjak onderschept slim de pass. Rogan is nu in balbezit. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pavlin probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veznik. Pavlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vodopivec is nu in balbezit. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak schiet op doel. Draksler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 0:1

14e minuut.
Vodopivec geeft de bal voor. Kroneker heeft problemen om de bal te vangen. Urlep met een sublieme pass. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kroneker kopt de bal weg. Rogan is nu in balbezit. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak draait met de bal, schiet en ... Ravnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 1:1

35e minuut.
Kroneker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lopata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urlep is nu in balbezit. Urlep geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Javnik geeft de bal voor. Veznik rent richting de bal. Veznik probeert naar een medespeler te passen. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 43%, Leteči Zamorci 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 1:1

50e minuut.
Javornik geeft de bal voor. Lopata kopt de bal weg. Vodopivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 1:2

66e minuut.
Veznik speelt de bal door. Urlep rent richting de bal. Urlep geeft een lange en hoge pass. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Burja met een snelle inworp. Klungelig pakt Javnik de bal. Rupnik rent richting de bal. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik geeft een hoge lob. Draksler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Pavlin de bal. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin passt de bal met de wreef. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantni Mesarji 49%, Leteči Zamorci 51%.
Elegantni Mesarji - Leteči Zamorci 1:3