Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK ZGornja Šiška Nemoralni Vojaki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Metelko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Očko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihelič rent richting de bal. Mihelič geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sitnik trapt de bal weg. Mernik kopt de bal weg. Krepek probeert de bal met de borst te controleren. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap. Sitnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Mihelič speelt de bal door. Hvalec is nu in balbezit. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap. Sitnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK ZGornja Šiška 51%, Nemoralni Vojaki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK ZGornja Šiška - Nemoralni Vojaki 0:0

54e minuut.
Kralj geeft de bal voor. Maze kopt de bal weg. Kralj heeft problemen om de bal te vangen. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Prestar onderschept slim de pass. Prestar passt de bal in één keer door. Daar is Bogataj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK ZGornja Šiška - Nemoralni Vojaki 1:0

63e minuut.
Zidanšek passt de bal met de wreef. Bogataj rent richting de bal. Sever is nu in balbezit. Sever draait met de bal, schiet en ... Harl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mernik heeft problemen om de bal te vangen. Bogataj rent richting de bal. Mernik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mernik krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Prestar met een snelle inworp. Ulaga rent richting de bal. Ulaga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Breznik de bal onder controle te krijgen. Zidanšek geeft een lange en hoge pass. Sotlar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mihelič geeft een hoge lob. Kralj kan de bal niet met de borst controleren. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel. Sitnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK ZGornja Šiška - Nemoralni Vojaki 1:1

73e minuut.
Prestar probeert naar een medespeler te passen. Bogataj rent richting de bal. Bogataj passt de bal zonder na te denken. Sever is nu in balbezit. Sever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK ZGornja Šiška 37%, Nemoralni Vojaki 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK ZGornja Šiška - Nemoralni Vojaki 1:1