Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinji Gozdarji Total Serve
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen matig


15e minuut.
Klungelig pakt Adler de bal. Adler geeft een lange en hoge pass. Daar is Lazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgaga rent richting de bal. Zgaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinji Gozdarji - Total Serve 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinji Gozdarji 55%, Total Serve 45%.
Sinji Gozdarji - Total Serve 0:1

49e minuut.
Knez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hojnik met een sublieme pass. Zgaga rent richting de bal. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Lešnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kralj geeft de bal voor. Mojster bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojster passt de bal met de wreef. Leduc heeft problemen om de bal te vangen. Leduc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Knez onderschept slim de pass. Knez met een sublieme pass. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Potočnik passt de bal met de wreef. Mojster speelt de bal door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Lešnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinji Gozdarji 64%, Total Serve 36%.
Sinji Gozdarji - Total Serve 0:1