Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Policisti Suhi Biki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat verovert de bal door een tackle van achteren. Hrovat passt de bal zonder na te denken. Vetrih rent richting de bal. Vetrih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Težki Policisti - Suhi Biki 1:0

26e minuut.
Lečnik kopt de bal weg. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat geeft de bal voor. Vetrih is nu in balbezit. Vetrih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kvac heeft problemen om de bal te vangen. Knap is nu in balbezit. Knap passt de bal met de wreef. Vetrih heeft problemen om de bal te vangen. Vetrih haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kvac speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Adler met een sublieme pass. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik geeft de bal voor. Hojnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Težki Policisti - Suhi Biki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Policisti 43%, Suhi Biki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Težki Policisti - Suhi Biki 1:1

54e minuut.
Zidanšek speelt de bal door. Resnik heeft problemen om de bal te vangen. Resnik met een sublieme pass. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih draait met de bal, schiet en ... Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Knap probeert naar een medespeler te passen. Vetrih rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvac. Kvac krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sitnik is nu in balbezit. Sitnik schiet op doel. Novak kopt de bal weg. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik haalt uit met een fantastische trap. Hojnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Policisti 49%, Suhi Biki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Težki Policisti - Suhi Biki 1:1