Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Suhi Biki Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3040
Suhi Biki Težki Policisti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik onderschept slim de pass. Lečnik passt de bal zonder na te denken. Sitnik is nu in balbezit. Sitnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kvac rent richting de bal. Kvac speelt de bal door. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik schiet op doel. Hojnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Težki Policisti 1:0

23e minuut.
Lah met een harde bal richting middenveld. Ravnik kopt de bal weg. Sitnik is nu in balbezit. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Težki Policisti 2:0

27e minuut.
Knap rent richting de bal. Knap probeert naar een medespeler te passen. Vetrih is nu in balbezit. Vetrih draait met de bal, schiet en ... Ribarevič probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ravnik rent richting de bal. Knap onderschept slim de pass. Knap met een sublieme pass. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zidanšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrovat rent richting de bal. Hrovat geeft de bal voor. Daar is Vetrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetrih haalt uit met een fantastische trap. Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 62%, Težki Policisti 38%.
Suhi Biki - Težki Policisti 2:0

58e minuut.
Lečnik rent richting de bal. Resnik begaat een overtreding. Lečnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravnik met een snel genomen vrije trap. Pek rent richting de bal. Sitnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lečnik rent richting de bal. Lečnik schiet op doel. Klungelig pakt Pek de bal. Sitnik rent richting de bal. Sitnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Težki Policisti 3:0

80e minuut.
Sitnik is nu in balbezit. Resnik onderschept slim de pass. Lečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnik rent richting de bal. Sitnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvelfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hrovat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pekuš is nu in balbezit. Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekuš. Hrovat roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hrovat kan niet meer verder spelen. Hrovat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 41%, Težki Policisti 59%.
Suhi Biki - Težki Policisti 3:0