Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prizadeti Jeleni Modri Mehatroniki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Breznik speelt de bal door. Koncar is nu in balbezit. Očko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Očko krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar geeft een hoge lob. Koritnik heeft problemen om de bal te vangen. Koncar rent richting de bal. Koncar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Logar met een sublieme pass. Očko met een sublieme pass. Logar is nu in balbezit. Sadek onderschept slim de pass. Sadek schiet op doel. Furman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Modri Mehatroniki 0:1

10e minuut.
Kupnik onderschept slim de pass. Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko verovert de bal door een tackle van achteren. Očko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Sega verovert de bal door een tackle van achteren. Sega met een sublieme pass. Sadek is nu in balbezit. Sadek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Očko verovert de bal door een tackle van achteren. Kupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupnik geeft de bal voor. Koncar heeft problemen om de bal te vangen. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grubelnik kopt de bal weg. Adam rent richting de bal. Ravbar geeft een hoge lob. Koncar is nu in balbezit. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kupnik geeft de bal voor. Inworp. Adam met de inworp. Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko schiet op doel. Furman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 57%, Modri Mehatroniki 43%.
Prizadeti Jeleni - Modri Mehatroniki 0:1

46e minuut.
Očko met een sublieme pass. Sadek rent richting de bal. Zmagaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zmagaj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zmagaj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Logar met een snelle inworp. Ravbar geeft de bal voor. Koritnik is nu in balbezit. Koncar onderschept slim de pass. Koncar draait met de bal, schiet en ... Kocnar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Koncar rent richting de bal. Breznik rent richting de bal. Koncar rent richting de bal. Breznik rent richting de bal. Breznik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar met een sublieme pass. Sadek rent richting de bal. Sadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar is nu in balbezit. Lazar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lazar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Adam met de inworp. Očko is nu in balbezit. Očko met een sublieme pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek haalt uit met een fantastische trap. Furman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Modri Mehatroniki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 50%, Modri Mehatroniki 50%.
Prizadeti Jeleni - Modri Mehatroniki 0:2