Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lačni Varilci Hlapci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Žlehtič is nu in balbezit. Žlehtič geeft een lange en hoge pass. Nemec is nu in balbezit. Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak onderschept slim de pass. Slak met een sublieme pass. Klungelig pakt Nemec de bal. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hren kopt de bal weg. Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik passt de bal met de wreef. Kosak rent richting de bal. Kosak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oblak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen rent richting de bal. Jelen probeert naar een medespeler te passen. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Preradovič trapt de bal weg van het doel. Adam kopt de bal weg. Nemec probeert de bal met de borst te controleren. Nemec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Slak de bal. Breznik is nu in balbezit. Breznik probeert naar een medespeler te passen. Kosak rent richting de bal. Kosak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - Hlapci 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Hren de bal. Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen passt de bal in één keer door. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Varilci 45%, Hlapci 55%.
Lačni Varilci - Hlapci 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Jelen de bal. Jelen passt de bal in één keer door. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lačni Varilci - Hlapci 1:1

51e minuut.
Adam onderschept slim de pass. Adam geeft de bal voor. Hrast is nu in balbezit. Breznik verovert de bal door een tackle van achteren. Breznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hrast is nu in balbezit. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak passt de bal in één keer door. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lačni Varilci - Hlapci 2:1

70e minuut.
Hrast met een snelle inworp. Slak is nu in balbezit. Slak speelt de bal door. Jelen rent richting de bal. Jelen draait met de bal, schiet en ... Preradovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pahor heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Adam rent richting de bal. Jelen verovert de bal door een tackle van achteren. Jelen passt de bal zonder na te denken. Nemec rent richting de bal. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Slak de bal. Adam rent richting de bal. Adam geeft de bal voor. Kosak rent richting de bal. Kosak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lačni Varilci - Hlapci 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lačni Varilci 40%, Hlapci 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lačni Varilci - Hlapci 2:2