Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Uličarji Sinji Gozdarji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kralj passt de bal met de wreef. Inworp. Novak met de inworp. Klungelig pakt Černe de bal. Černe geeft een hoge lob. Lešnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 1:0

8e minuut.
Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak geeft een lange en hoge pass. Adrovic is nu in balbezit. Adrovic schiet op doel. Lešnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 2:0

11e minuut.
Lazar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ribarevič de bal. Pivar met een sublieme pass. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kralj passt de bal in één keer door. Bezjak rent richting de bal. Pivar met een sublieme pass. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kralj verovert de bal door een tackle van achteren. Kralj probeert naar een medespeler te passen. Rop rent richting de bal. Pivar rent richting de bal. Pivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Černe rent richting de bal. Adrovic rent richting de bal. Černe rent richting de bal. Adrovic rent richting de bal. Adrovic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Osterc probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Potočnik met de inworp. Jereb rent richting de bal. Jereb geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jerman passt de bal met de wreef. Kralj is nu in balbezit. Novak maakt een afschuwelijke overtreding. Novak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Osterc met een harde bal richting middenveld. Černe kopt de bal weg. Rop is nu in balbezit. Rop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 2:1

44e minuut.
Pivar is nu in balbezit. Pivar passt de bal zonder na te denken. Osterc rent richting de bal. Rop rent richting de bal. Rop schiet op doel. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 60%, Sinji Gozdarji 40%.
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 2:1

47e minuut.
Bukovnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič passt de bal zonder na te denken. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bernik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Green zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pivar rent richting de bal. Pivar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černe rent richting de bal. Černe passt de bal met de wreef. Ribarevič geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Osterc met een sublieme pass. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar passt de bal in één keer door. Rop is nu in balbezit. Rop draait met de bal, schiet en ... Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Green passt de bal zonder na te denken. Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič passt de bal met de wreef. Jereb geeft de bal voor. Zgaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 2:2

75e minuut.
Ribarevič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarevič probeert naar een medespeler te passen. Lazar is nu in balbezit. Adrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Adrovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lazar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jan met een snelle inworp. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 42%, Sinji Gozdarji 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poredni Uličarji - Sinji Gozdarji 2:2