Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prizadeti Jeleni Suhi Biki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar passt de bal zonder na te denken. Koncar is nu in balbezit. Koncar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 1:0

21e minuut.
Petek rent richting de bal. Petek geeft een lange en hoge pass. Lečnik heeft problemen om de bal te vangen. Bizjak rent richting de bal. Bizjak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega geeft de bal voor. Lešnik kopt de bal weg. Breznik is nu in balbezit. Breznik schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Petek is nu in balbezit. Petek geeft een lange en hoge pass. Sitnik kopt de bal weg. Lečnik rent richting de bal. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 1:1

36e minuut.
Ravnik geeft de bal voor. Daar is Lečnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik onderschept slim de pass. Sitnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bizjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizjak geeft een hoge lob. Petek rent richting de bal. Koncar onderschept slim de pass. Koncar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lečnik kopt de bal weg. Ravbar rent richting de bal. Sitnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 60%, Suhi Biki 40%.
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 1:2

52e minuut.
Albreht rent richting de bal. Bizjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizjak probeert naar een medespeler te passen. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 2:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sega met een snelle inworp. Albreht is nu in balbezit. Albreht geeft een lange en hoge pass. Koncar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 3:2

58e minuut.
Ravnik is nu in balbezit. Ravnik geeft een hoge lob. Bizjak heeft problemen om de bal te vangen. Sitnik rent richting de bal. Sitnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ravnik rent richting de bal. Ravnik passt de bal zonder na te denken. Sitnik heeft problemen om de bal te vangen. Sitnik schiet op doel. Furman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 3:3

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Breznik de bal onder controle te krijgen. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš speelt de bal door. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Knap is nu in balbezit. Knap geeft een lange en hoge pass. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik haalt uit met een fantastische trap. Furman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prizadeti Jeleni 58%, Suhi Biki 42%.
Prizadeti Jeleni - Suhi Biki 3:4