Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Hlapci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2991
Hlapci Zeleni Pastirji
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Breznik is nu in balbezit. Pivec maakt een afschuwelijke overtreding. Breznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic geeft een lange en hoge pass. Daar is Korošec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcen geeft de bal voor. Veter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Hren met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumeršek met een snelle inworp. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Jelenko de bal. Jager is nu in balbezit. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hlapci - Zeleni Pastirji 0:1

13e minuut.
Pivec speelt de bal door. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar passt de bal in één keer door. Breznik rent richting de bal. Breznik schiet op doel. Veter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hlapci - Zeleni Pastirji 1:1

17e minuut.
Korošec met een snelle inworp. Jager is nu in balbezit. Jager passt de bal met de wreef. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Breznik rent richting de bal. Kosak is nu in balbezit. Preradovič is nu in balbezit. Kosak onderschept slim de pass. Kosak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hren rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Jager passt de bal met de wreef. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Preradovič rent richting de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar met een sublieme pass. Breznik is nu in balbezit. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Knap de bal. Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik haalt uit met een fantastische trap. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Peterka geeft de bal voor. Pahor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko draait met de bal, schiet en ... Preradovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlapci - Zeleni Pastirji 1:2

44e minuut.
Daar is Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korošec rent richting de bal. Korošec geeft een hoge lob. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlapci 49%, Zeleni Pastirji 51%.
Hlapci - Zeleni Pastirji 1:2

50e minuut.
Majcen heeft problemen om de bal te vangen. Preradovič met een sublieme pass. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak onderschept slim de pass. Kosak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kosak draait met de bal, schiet en ... Veter speelt de bal door. Adam kopt de bal weg. Breznik is nu in balbezit. Breznik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Majcen is nu in balbezit. Jager onderschept slim de pass. Jager probeert naar een medespeler te passen. Jelenko rent richting de bal. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hlapci - Zeleni Pastirji 1:3

80e minuut.
Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak passt de bal in één keer door. Mrak heeft problemen om de bal te vangen. Breznik onderschept slim de pass. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlapci - Zeleni Pastirji 2:3

88e minuut.
Glavnik met een harde bal richting middenveld. Kosak speelt de bal door. Breznik rent richting de bal. Breznik draait met de bal, schiet en ... Skubic probeert de bal aan de voet te houden. Veter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Peterka passt de bal met de wreef. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breznik. Breznik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlapci 41%, Zeleni Pastirji 59%.
Hlapci - Zeleni Pastirji 2:3