Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrdljivi Invalidi Sinji Gozdarji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Javornik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kralj met de inworp. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rop is nu in balbezit. Javornik verovert de bal door een tackle van achteren. Pivar maakt een afschuwelijke overtreding. Pivar krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pivar is nu in balbezit. Pivar passt de bal zonder na te denken. Rop rent richting de bal. Rop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smrdljivi Invalidi - Sinji Gozdarji 0:1

33e minuut.
Rojs bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko met een sublieme pass. Rop rent richting de bal. Rop schiet op doel. Jager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Perko heeft problemen om de bal te vangen. Rus rent richting de bal. Perko maakt een afschuwelijke overtreding. Rus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perko komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Perko kopt de bal weg. Cankar kan de bal niet met de borst controleren. Rus onderschept slim de pass. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smrdljivi Invalidi - Sinji Gozdarji 1:1

45e minuut.
Klungelig pakt Rop de bal. Rop geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Majcen de bal onder controle te krijgen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smrdljivi Invalidi - Sinji Gozdarji 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Invalidi 54%, Sinji Gozdarji 46%.
Smrdljivi Invalidi - Sinji Gozdarji 2:1

49e minuut.
Lajnšček met een sublieme pass. Daar is Cankar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko is nu in balbezit. Perko haalt uit met een fantastische trap. Lešnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Perko geeft de bal voor. Kralj kopt de bal weg. Perko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Absec is nu in balbezit. Absec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Preradovič met de inworp. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Rop rent richting de bal. Rop draait met de bal, schiet en ... Jager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Invalidi 58%, Sinji Gozdarji 42%.
Smrdljivi Invalidi - Sinji Gozdarji 2:1