Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:04
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Suhi Biki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2996
Suhi Biki Total Serve
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravnik is nu in balbezit. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:1

5e minuut.
Kamnik passt de bal met de wreef. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Daar is Zgaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mojster bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler met een sublieme pass. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lešnik de bal onder controle te krijgen. Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ravnik is nu in balbezit. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys passt de bal in één keer door. Zgaga rent richting de bal. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lešnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leduc zal de hoekschop nemen. Zgaga krijgt zijn hoofd ertegen. Lah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:2

18e minuut.
Leduc verovert de bal door een tackle van achteren. Leduc geeft de bal voor. Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Knez de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Adler kopt de bal weg. Klungelig pakt Molitorys de bal. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lešnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leduc met de inworp. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zgaga springt en kopt de bal. Lah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:3

32e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Hojnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molitorys draait met de bal, schiet en ... Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:4

40e minuut.
Adler speelt de bal door. Zgaga heeft problemen om de bal te vangen. Lešnik onderschept slim de pass. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 81%, Total Serve 19%.
Suhi Biki - Total Serve 0:5

50e minuut.
Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgaga is nu in balbezit. Molitorys rent richting de bal. Molitorys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ravnik probeert naar een medespeler te passen. Janžič rent richting de bal. Janžič geeft een lange en hoge pass. Leduc rent richting de bal. Leduc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lečnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kamnik rent richting de bal. Kamnik geeft een hoge lob. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:6

78e minuut.
Adler onderschept slim de pass. Adler passt de bal met de wreef. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Lah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Molitorys is nu in balbezit. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga passt de bal in één keer door. Molitorys rent richting de bal. Molitorys schiet op doel. Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:7

83e minuut.
Ravnik rent richting de bal. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Zgaga is nu in balbezit. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knez kopt de bal weg. Adler rent richting de bal. Molitorys rent richting de bal. Molitorys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suhi Biki - Total Serve 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suhi Biki 65%, Total Serve 35%.
Suhi Biki - Total Serve 0:8