Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svoboda Merjasci Nori Jeleni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vrabec geeft de bal voor. Daar is Vetrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetrih met een sublieme pass. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iskra onderschept slim de pass. Katanec rent richting de bal. Bukovnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bukovnik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mlinar onderschept slim de pass. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Nori Jeleni 0:1

30e minuut.
Zatler passt de bal met de wreef. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan speelt de bal door. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hvalec met een sublieme pass. Zatler is nu in balbezit. Lah onderschept slim de pass. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Pahor met een harde bal richting middenveld. Zatler kopt de bal weg. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 47%, Nori Jeleni 53%.
Svoboda Merjasci - Nori Jeleni 0:1

52e minuut.
Hvalec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lah de bal onder controle te krijgen. Vidmar is nu in balbezit. Knap verovert de bal door een tackle van achteren. Knap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svoboda Merjasci - Nori Jeleni 1:1

55e minuut.
Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega probeert naar een medespeler te passen. Knap rent richting de bal. Knap draait met de bal, schiet en ... Iskra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mlinar is nu in balbezit. Katanec verovert de bal door een tackle van achteren. Katanec probeert naar een medespeler te passen. Lah is nu in balbezit. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Nori Jeleni 2:1

75e minuut.
Hvalec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidmar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bekar de bal. Bekar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 43%, Nori Jeleni 57%.
Svoboda Merjasci - Nori Jeleni 2:1