Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastni Tlačani Težki Maserji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Sraka rent richting de bal. Sraka passt de bal met de wreef. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastni Tlačani - Težki Maserji 1:0

15e minuut.
Erjavec speelt de bal door. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik geeft een hoge lob. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sraka is nu in balbezit. Ambroz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sraka. Sraka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Podgrajšek geeft een lange en hoge pass. Mlinar kopt de bal weg. Klungelig pakt Grubelnik de bal. Polanec is nu in balbezit. Polanec geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastni Tlačani - Težki Maserji 1:1

41e minuut.
Vidmar speelt de bal door. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambroz. Ambroz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 53%, Težki Maserji 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastni Tlačani - Težki Maserji 1:1

50e minuut.
Grubelnik rent richting de bal. Ambroz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroz speelt de bal door. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grubelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanec onderschept slim de pass. Polanec speelt de bal door. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek onderschept slim de pass. Ambroz rent richting de bal. Ambroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rus met een sublieme pass. Ambroz rent richting de bal. Ambroz speelt de bal door. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik haalt uit met een fantastische trap. Bobnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastni Tlačani - Težki Maserji 1:2

76e minuut.
Iskra heeft problemen om de bal te vangen. Erjavec rent richting de bal. Iskra is nu in balbezit. Rus is nu in balbezit. Rus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Polanec rent richting de bal. Polanec passt de bal zonder na te denken. Daar is Lipuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinar probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka passt de bal zonder na te denken. Lajnšček speelt de bal door. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc haalt uit met een fantastische trap. Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastni Tlačani - Težki Maserji 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 65%, Težki Maserji 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastni Tlačani - Težki Maserji 2:2