Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mehki Velikani Težki Umetniki
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Kos passt de bal in één keer door. Kolar met een sublieme pass. Mrak is nu in balbezit. Jug is nu in balbezit. Jug schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik onderschept slim de pass. Lešnik speelt de bal door. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehki Velikani 47%, Težki Umetniki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mehki Velikani - Težki Umetniki 0:0

46e minuut.
Lešnik probeert naar een medespeler te passen. Rozman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jug. Rozman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rozman kan niet meer verder spelen. Adrovic komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pahor geeft een hoge lob. Inworp. Kolar met een snelle inworp. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapa geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sadek neemt de hoekschop. Kmetec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kos rent richting de bal. Mrak rent richting de bal. Mrak passt de bal met de wreef. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehki Velikani - Težki Umetniki 1:0

84e minuut.
Ulaga geeft de bal voor. Lahovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahovnik passt de bal zonder na te denken. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lešnik is nu in balbezit. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak geeft een hoge lob. Jug rent richting de bal. Jug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehki Velikani 29%, Težki Umetniki 71%.
Mehki Velikani - Težki Umetniki 1:0