Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gozdni Gekoni Alef
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Kocnar met een sublieme pass. Zupanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Alef 0:1

17e minuut.
Verdenik speelt de bal door. Daar is Jenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernik rent richting de bal. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Očko rent richting de bal. Očko geeft een lange en hoge pass. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik haalt uit met een fantastische trap. Gregorčič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Alef 0:2

28e minuut.
Rupnik geeft een hoge lob. Petelinek heeft problemen om de bal te vangen. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kocjančič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Alef 1:2

30e minuut.
Petelinek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zupan met de inworp. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik geeft de bal voor. Sadek kopt de bal weg. Bernik is nu in balbezit. Bernik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Alef 1:3

37e minuut.
Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik passt de bal met de wreef. Kocjančič is nu in balbezit. Kostanjevec verovert de bal door een tackle van achteren. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Golob trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zupan met de inworp. Rupnik rent richting de bal. Rupnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Gekoni 64%, Alef 36%.
Gozdni Gekoni - Alef 1:3

51e minuut.
Verdenik passt de bal in één keer door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager passt de bal zonder na te denken. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jenko is nu in balbezit. Bukovnik onderschept slim de pass. Bukovnik probeert naar een medespeler te passen. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Jager rent richting de bal. Triglav onderschept slim de pass. Triglav geeft een lange en hoge pass. Bernik rent richting de bal. Bernik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Gekoni 50%, Alef 50%.
Gozdni Gekoni - Alef 1:3