Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastni Tlačani Svoboda Merjasci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lah. Lajnšček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lajnšček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastni Tlačani - Svoboda Merjasci 1:0

45e minuut.
Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Lah is nu in balbezit. Novak onderschept slim de pass. Knap onderschept slim de pass. Knap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 62%, Svoboda Merjasci 38%.
Mastni Tlačani - Svoboda Merjasci 1:0

49e minuut.
Grubelnik met een sublieme pass. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar passt de bal in één keer door. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc haalt uit met een fantastische trap. Karantic bokst de bal weg. Paal!

53e minuut.
Sraka geeft de bal voor. Pavlič kopt de bal weg. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc onderschept slim de pass. Vitranc draait met de bal, schiet en ... Karantic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lajnšček geeft de bal voor. Rogan is nu in balbezit. Rogan geeft de bal voor. Lah rent richting de bal. Lah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Katanec is nu in balbezit. Katanec geeft een hoge lob. Hvalec rent richting de bal. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastni Tlačani - Svoboda Merjasci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastni Tlačani 60%, Svoboda Merjasci 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastni Tlačani - Svoboda Merjasci 1:1