Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gozdni Gekoni Team Cimi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


19e minuut.
Hočevar onderschept slim de pass. Hočevar probeert naar een medespeler te passen. Zupanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomažič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Team Cimi 0:1

24e minuut.
Kosak heeft problemen om de bal te vangen. Jager met een sublieme pass. Kostanjevec is nu in balbezit. Rupnik rent richting de bal. Rupnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kumeršek rent richting de bal. Apnar rent richting de bal. Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rupnik probeert naar een medespeler te passen. Rečnik rent richting de bal. Rečnik met een sublieme pass. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gozdni Gekoni - Team Cimi 1:1

40e minuut.
Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenko neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dolenc geeft een hoge lob. Tomažič heeft problemen om de bal te vangen. Zupanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Gekoni 60%, Team Cimi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gozdni Gekoni - Team Cimi 1:1

50e minuut.
Jenko passt de bal in één keer door. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec probeert naar een medespeler te passen. Rupnik rent richting de bal. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Team Cimi 2:1

65e minuut.
Gregorčič met een sublieme pass. Hrovat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prestar de bal onder controle te krijgen. Tomažič is nu in balbezit. Tomažič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... Apnar kopt de bal weg. Rečnik heeft problemen om de bal te vangen. Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... Skalar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dolenc is nu in balbezit. Zupan onderschept slim de pass. Zupan probeert naar een medespeler te passen. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Gekoni - Team Cimi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Gekoni 34%, Team Cimi 66%.
Gozdni Gekoni - Team Cimi 3:1