Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svoboda Merjasci Težki Maserji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Polanec speelt de bal door. Jenko is nu in balbezit. Jenko passt de bal zonder na te denken. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Hvalec de bal onder controle te krijgen. Jenko rent richting de bal. Jenko probeert naar een medespeler te passen. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rus is nu in balbezit. Rus met een sublieme pass. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik schiet op doel. Pavlič probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polanec zal de hoekschop nemen. Rus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Skalar onderschept slim de pass. Skalar geeft een hoge lob. Rogan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Polanec verovert de bal door een tackle van achteren. Polanec passt de bal met de wreef. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik schiet op doel. Rečnik probeert de bal aan de voet te houden. Karantic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rečnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanec met een snelle inworp. Jenko is nu in balbezit. Jenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Težki Maserji 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 58%, Težki Maserji 42%.
Svoboda Merjasci - Težki Maserji 0:1

46e minuut.
Katanec passt de bal in één keer door. Jenko rent richting de bal. Jenko passt de bal zonder na te denken. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svoboda Merjasci - Težki Maserji 0:2

61e minuut.
Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar verovert de bal door een tackle van achteren. Skalar geeft een hoge lob. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Erjavec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zidanšek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Rogan de bal. Jenko is nu in balbezit. Jenko passt de bal met de wreef. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hvalec speelt de bal door. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek geeft een hoge lob. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svoboda Merjasci 56%, Težki Maserji 44%.
Svoboda Merjasci - Težki Maserji 0:2