Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nori Jeleni Mastni Tlačani
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Brglez is nu in balbezit. Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar passt de bal in één keer door. Vitranc is nu in balbezit. Vitranc draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Iskra trapt de bal weg. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jelenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mastni Tlačani 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Zatler de bal. Vidmar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zatler. Zatler krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hrovat kopt de bal weg. Jelenko is nu in balbezit. Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko onderschept slim de pass. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. Bobnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik geeft een lange en hoge pass. Sraka probeert de bal aan de voet te houden. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. Bobnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 46%, Mastni Tlačani 54%.
Nori Jeleni - Mastni Tlačani 1:0

46e minuut.
Vidmar onderschept slim de pass. Vidmar met een sublieme pass. Podgrajšek heeft problemen om de bal te vangen. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mastni Tlačani 2:0

58e minuut.
Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček geeft de bal voor. Daar is Iskra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidmar rent richting de bal. Vidmar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nori Jeleni - Mastni Tlačani 2:1

59e minuut.
Lajnšček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hudobir komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hudobir passt de bal in één keer door. Vidmar is nu in balbezit. Vidmar speelt de bal door. Vitranc rent richting de bal. Vitranc draait met de bal, schiet en ... Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik met een sublieme pass. Podgrajšek is nu in balbezit. Jelenko onderschept slim de pass. Jelenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nori Jeleni 53%, Mastni Tlačani 47%.
Nori Jeleni - Mastni Tlačani 2:1