Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:02
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: NK Idrje Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3053
NK Idrje Team Cimi
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dolenc met de inworp. Hrovat rent richting de bal. Hrovat met een sublieme pass. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Idrje - Team Cimi 0:1

16e minuut.
Hojnik is nu in balbezit. Hojnik geeft de bal voor. Kumeršek probeert de bal aan de voet te houden. Hočevar rent richting de bal. Hočevar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintar met een snelle inworp. Klungelig pakt Zavrl de bal. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kostanjevec probeert naar een medespeler te passen. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic passt de bal in één keer door. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar haalt uit met een fantastische trap. Skalar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kostanjevec niet meer kan verder spelen. Kocnar komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Dolenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl onderschept slim de pass. Zavrl passt de bal zonder na te denken. Hočevar is nu in balbezit. Hočevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Idrje - Team Cimi 1:1

30e minuut.
Kumeršek is nu in balbezit. Paver onderschept slim de pass. Paver met een sublieme pass. Klungelig pakt Hočevar de bal. Hočevar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zavrl passt de bal met de wreef. Kastelic rent richting de bal. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Hočevar rent richting de bal. Hočevar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kostanjevec rent richting de bal. Skalar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostanjevec. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Idrje 47%, Team Cimi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Idrje - Team Cimi 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Kumeršek de bal. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic speelt de bal door. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hrovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kmetec de bal. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Apnar geeft een lange en hoge pass. Daar is Skalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastelic speelt de bal door. Hočevar rent richting de bal. Hočevar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Idrje - Team Cimi 2:1

72e minuut.
Pintar passt de bal met de wreef. Mariborec rent richting de bal. Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec onderschept slim de pass. Mariborec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mariborec rent richting de bal. Mariborec passt de bal zonder na te denken. Daar is Kosak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hočevar rent richting de bal. Hočevar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dolenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintar met de inworp. Kostanjevec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hojnik kopt de bal weg. Mariborec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenko rent richting de bal. Jenko haalt uit met een fantastische trap. Kocnar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Idrje 40%, Team Cimi 60%.
NK Idrje - Team Cimi 2:1